Caută
Close this search box.

Jurnalistul activist civic Mălin Bot va fi dat în judecată de AUR

mălin bot

Copreşedintele AUR, Claudiu Târziu, a anunțat că îi va da în judecată pentru calomnie pe Valeriu Nicolae și Mălin Bot.

„Să vedem dacă stăpînii lor le vor acoperi despăgubirile pe care le voi cere. M-am săturat de atîta mizerie cît ne este turnată în cap, din 6 decembrie încoace, doar pentru că apărăm familia, națiunea, credința și libertatea”, susține Târziu.

„Cei mai virulenţi contestatari ai AUR sînt niște mincinoși patologici. Între aceștia, pentru că au și o expunere mare, excelează doi băieți necăjiți, în care frustrarea vine în întîmpinarea ordinului pe unitate: Mălin Bot și Valeriu Nicolae.

Două exemple de anti-români incrîncenaţi și de comisari ai neomarxismului. De aceea, voi da un exemplu cu ei, chemindu-i în instanță pentru insulte și calomnii.

Mălin Bot a fost dat deja în judecată de Marius Lulea, finanțatorul AUR, care îi cere 50.000 de euro.

„În 26 de ani de presă și 20 de procese cu tot felul de derbedei am văzut și auzit multe, dar asta depășește orice imaginație: Dorin Marius Lulea s-a adresat Tribunalului Timiș, cu o acțiune de judecată mai mult decât bizară.

Cere instanței să-i acorde daune 50.000 de euro pentru motive inventate, unul absolut halucinant. Lulea pretinde că o bancă i-a desființat conturile din cauza mea și că viața ‘intim’ îi este afectată”, a anunțat Mălin Bot.

„Târziu, Lulea, Simon, Roman demonstrează prin această atitudine că AUR este la fel de toxic pentru democrație ca PSD.

Devenind politicieni trebuie să accepte orice critică și CEDO spune că în cazul politicienilor limita este cea mai extinsă. Dar AUR și liderii săi nu au mentalități normale, europene, democratice. Ei sunt marcați de excese extremiste, gândire bolșevic-stalinistă și dornici să suprime libertatea de exprimare.

Nu mă deranjează să îmi fie controlată activitatea jurnalistică în Justiție. De 20 de ani duc astfel de procese și mereu Justiția a decis că mi-am făcut onest meseria. Dacă liderii AUR vor să verifice Justiția acest aspect și în cazul lor, e ok. Eu pot demonstra în orice instanță și la orice oră că îmi fac onest profesia.

Mi-am angajat, de dată această, un avocat și voi suporta cheltuieli de judecată. Ultimul hărțuitor pus la plată astfel este infractorul Dan Andronic”, a reacționat Mălin Bot, în urma anunțului lui Târziu.

Joi, Valeriu Nicolae a scris pe pagina sa de Facebook că Târziu are „niște obsesii la limita patologicului cu homosexualitatea, uniforme, familie tradițională și legionarism”.

„Claudiu Târziu are profilul clasic al impostorului patriotard. Pare că are niște obsesii la limita patologicului cu homosexualitatea, uniforme, familie tradițională și legionarism, lucru care l-a făcut perfect pentru a fi numărul doi în AUR.

A fost, desigur, angajatul servil al unora dintre cei mai toxici, corupți și securiști moguli de presă din România.

Pe lângă toate aceste calități, este și mare, mare antreprenor, plin ochi de cinste până în gât. Firma unde a lucrat în ultimii 8 ani domnia sa într-o poziție de management este falimentară, cu o gaură netă de -1.492.776 și bilanț contabil nedepus pe 2020.

Firesc, este în cea mai importantă comisie a Senatului – Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională”, a scris Nicolae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri