Caută
Close this search box.

Lucruri ciudate spune de Sorin Ovidiu Vîntu despre naţiuni măreţe şi tratamentul animalelor

sorin ovidiu vîntu

O postare video încărcată de fostul patron de presă Sorin Ovidiu Vîntu arată lucrurile la care se gândeşte şi care îl preocupă acum pe fostul puşcăriaş: drepturile animalelor.

„Măreția unei nații este dată de modul în care își tratează animalele”, a spus-o Mahatma Gandhi, un uriaș gânditor indian, fost premier.

Uită-te cum sunt tratate animalele în România! Lasă câinii vagabonzi, lasă pisicile. Urși, mistreți. Vedem tot timpul la televizor cum urșii năpădesc gospodăriile oamenilor; mistreții la fel. De ce? Pentru că nimeni nu le dă de mâncare.

Fermierii, agricultorii, statul și vânătorii ar trebui să contribuie cu bani pentru produse ca să le dea de mâncare animalelor. Când vezi un urs umblând prin gospodării după hrană, nu doar ursul este umilit, ci și tu, românule.

Tu, care l-ai adus în situație. Un animal superb să vină și să-ți cotropească gospodăria”, este tema abordată de afacerist, pe contul de Facebook.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat condiționat la jumătatea lunii noiembrie, în acest an, din Penitenciarul Jilava. Afaceristul a fost închis 11 luni, ca urmare a contopirii condamnărilor primite în mai multe dosare.

El avea de executat 11 ani. Ultima condamnare de 10 ani a primit-o în aprilie 2018, într-un dosar privind delapidarea patrimoniului Asociației Salariaților din cadrul SNP Petrom SA.

Mai avea la activ 8 ani de carceră în Dosarul FNI, 6 ani și 2 luni în dosarul falimentării companiei Petromservice, 2 ani pentru favorizarea lui Nicolae Popa și unul pentru șantajarea lui Sebastian Ghiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri