Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan a semnat proiectul Şcolii Profesionale Metropolitane în sistem dual

nicuşor dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă semnarea acordului privind proiectul „Şcoala Profesională Metropolitană în sistem dual din Bucureşti”, de către Primăria Generală, primăriile de sector şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

„Acordul privind învăţământul profesional din Bucureşti devine realitate. Astăzi, în prezenţa ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a inspectorului şcolar general, Mihaela Ştefan, a celor şase primari de sector, a reprezentanţilor mediului de afaceri din Capitală, dar şi a reprezentanţilor asociaţiilor de părinţi din Bucureşti, am concretizat acest proiect aşteptat de multă vreme, de toţi cei implicaţi”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Acesta a precizat că trebuie să existe o corespondență între ceea ce face școala și nevoile curente ale societății:

“Avem de schimbat multe în acest domeniu, dar mai ales trebuie să schimbăm două lucruri. O dată, consider că este bine să existe o corespondență între ceea ce face școala și nevoile curente ale societății. Apoi, avem de schimbat mentalitatea.

A avea o meserie este unul dintre cele mai onorabile lucruri pentru tine și pentru comunitatea în care trăiești. Trebuie să facem toate eforturile pentru ca astfel de lucruri să devină o normalitate și să stăm împreună la aceeași masă cu toți cei care își doresc să schimbe în bine locul în care trăim.

Felicitări agenților economici care au înțeles această direcție și au înțeles că asta trebuie să facem. Din partea Primăriei Generale vor avea mereu tot sprijinul. Mulțumesc primarilor de sector, care au contribuit cu idei și au fost de acord ca acest proiect să prindă contur”, a scris Nicușor Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri