Caută
Close this search box.

Noi acuzații de corupție la Primăria din Iași, condusă de Mihai Chirică: Percheziții, joi dimineața

iaşi

Procurorii DNA fac percheziții joi dimineață la sediul Primăriei Iași, într-un nou dosar de corupție vizând fapte din anul 2019. De asemenea, au loc descinderi la alte 11 adrese – locuințe ale unor persoane și sedii de firme

Procurorii de la Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în cursul anului 2019, a unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie.

Joi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 11 locaţii situate pe raza judeţului Iaşi, din care una este sediul unei instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale„, precizează DNA, într-un comunicat de presă..

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Reamintim că primarul liberal Mihai Chirica, aflat la al doilea mandat, a fost pus recent sub urmărire penală de către DIICOT într-un dosar vizând o afacere cu un teren din centrul orașului. Chirică susține că este nevinovat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri