Caută
Close this search box.

O femeie din Galați a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită de un excavator

O femeie în vârstă de 87 de ani din orașul Galați a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită de un excavator. Accidentul s-a produs sâmbătă pe o stradă din oraș unde au loc lucrări de modernizare.

Femeia a fost lovită de utilajul care mergea cu spatele. În zonă se fac lucrări de modernizare, iar șoferul excavatorului, în vârstă de 51 de ani, era în timpul serviciului în momentul producerii accidentului, potrivit Mediafax.

Victima a fost transportată în stare gravă la spital, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

„Accidentul s-a petrecut la intersecția străzilor 1 Decembrie și Tecuci. Victima, o femeie, de 87 de ani, a fost acroșată de un buldoexcavator, condus de un bărbat, de 51 de ani. Acesta era în timpul serviciului și ar fi efectuat manevra de mers cu spatele, lovind femeia angajată în traversarea străzii. Victima a fost transportată la spital, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri