Caută
Close this search box.

Orban, despre campania sa în cadrul alegerilor interne: Întotdeauna am făcut campanie de la om la om

ludovic orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Timişoara, că întotdeauna a preferat să îşi facă campanie de la om la om, încercând că convingă fiecare persoană că proiectul său este cel mai bun. Orban a precizat că se bazează, la Congresul PNL, pe votul organizaţiei Timiş, care este printre cele cu mulţi delegaţi.

”În ceea ce priveşte susţinerea pentru congres, filiala Timiş e una din filialele puternice care va avea un număr important de delegaţi, deocamdată suntem în faza alegerilor la nivel local şi judeţean, apoi va urma efectiv campania. Indiferent, toţi cei care mă cunosc ştiu că pe lângă relaţiile pe care le-am avut cu preşeşdinţii de Consilii Judeţene, cu preşedinţii de organizaţii, am avut relaţii bune şi cu membrii PNL, întotdeuna am făcut campanie de la om la om, încercând să îi conving că proiectul meu e cel mai bun. Mizez pe o susţinere”, a declarat Orban.

Congresul PNL este programat în data de 25 septembrie. Filiala Timiş a PNL nu a decis, momentan, pe cine va susţine pentru funcţia de preşedinte. Deocamdată, în cursa pentru această funcţie s-au înscris Ludovic Orban – preşedintele Camerei Deputaţilor şi Florin Cîţu – premier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri