Caută
Close this search box.

AUR îi jigneşte cu un banner, pe cei din USR PLUS. „Experţi în autosatisfacerea manuală”

aur

Secretarul general al AUR, Cristian David, a condus o manifestație, în fața sediului USRPLUS Sector 5, în care membrii acestei formațiuni au fost ținta unor atacuri suburbane.

Extremiștii AUR au afișat un banner, prin care membrii USRPLUS erau catalogați „experți în autosatisfacere manuală”.

„Ne alăturăm campaniei inițiate de Camarazii: usr/ plus este importatorul oficial pentru România a tot ce înseamnă degenerare morală socială și identitară”, a anunțat organizația Honor et Patria.

Această organizație este condusă de Cristian David, care ocupă și funcția de secretar general al AUR. David este și șef al Asociației Suporterilor Români. USRPLUS a anunțat apoi că nu se lasă intimidată.

„Mândri să fim singurul partid care susține valorile europene în România. Nu ne intimidează manifestațiile organizate astăzi de grupări extremiste și xenofobe în fața unui sediu USR PLUS din Bucureșți.

Condamnăm orice încercare de manipulare privind semnificația Raportului Matic, care este un document UE menit să protejeze femeile de orice formă de violență, să combată discriminarea, pentru ca oricine să aibă acces la servicii de sănătate, indiferent de orientarea sexuală și să extindă achiziția de vaccinuri anti-HPV, pentru a salva femeile care se îmbolnăvesc de cancer de col uterin.

Noi continuăm să luptăm pentru respectarea drepturilor tuturor oamenilor”, a anunțat USRPLUS.

Președintele grupului Renew Europe din Parlamentul European, Dacian Cioloș, condamnă atacurile incalificabile din ultimele zile, potrivit cărora ar fi susținut la Bruxelles o lege „prin care bărbațîi să rămână însărcinați”, adăugând că politicienii care trăiesc din astfel de minciuni sunt toxici pentru societate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri