Caută
Close this search box.

Până şi Mugur Ciuvică. Moţiunea de cenzură PSD este o vrăjeală, o apă de ploaie

Mugur Ciuvică

Mugur Ciuvică, invitat permanent la Antena 3, susține că intenția lui Marcel Ciolacu, de a depune plângere penală împotriva Cristinei Prună (USRPLUS), este „ridicolă din toate punctele de vedere”.

„Mai ridicol decât atât nu se poate. Și la fel va fi și cu moțiunea de cenzură. E o vrăjeală, o apă de ploaie, n-o să însemne absolut nimic”, susține Ciuvică.

„Am înțeles că doamna Prună este amenințată cu pușcăria, de către Marcel Ciolacu. Chestia asta cu ameninţatul cu plângeri penale, din partea PSD-ului, este ridicolă din toate punctele de vedere. Dar, repet, nivelul este extrem de jos.

Adică PSD-ul care a fost victima penală de vreo 15 ani, care a fost decimat, decapitat, făcut zob cu plângeri și dosare penale abuzive și cu pușcării abuzive, PSD-ul, care-l are pe Dragnea la pușcărie – ultimul, în sens cronologic, condamnat politic din România – amenință pe cine, tocmai pe USR-iști, cu plângeri penale.

Mai ridicol decât atât nu se poate. Și la fel va fi și cu moțiunea de cenzură. E o vrăjeală, o apă de ploaie, n-o să însemne absolut nimic”, a declarat Ciuvică, într-o emisiune, la DC News.

Cristina Prună (USR PLUS), vicepreședinte al Camerei Deputaților, apreciază că, prin depunerea unei plângeri penale, președintele PSD, Marcel Ciolacu, ar încerca să distragă atenția „de la un nou eșec politic”, referindu-se la moțiunea simplă împotriva ministrului Cristian Ghinea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri