Caută
Close this search box.

Patru persoane au fost rănite într-un atac armat la Berlin

Trei bărbați, de naționalitate sau origine sârbă, și o femeie au fost răniți duminică seara în Berlin într-un atac armat fața unui local în care se servește narghilea, a declarat luni poliția, citând ”numeroase focuri de armă”, relatează AFP.

Cele patru persoane se aflau în fața barului în jurul orei 21.00 GMT pe o arteră importantă a cartierului Wedding, în nordul Berlinului, când dintr-o mașină s-au tras peste 20 de focuri de armă, potrivit unor surse apropiate anchetei citate de cotidianul local Tagesspiegel.

Poliția nu a putut stabili în acest moment dacă femeia a fost rănită prin împușcare sau a suferit un șoc.

Niciunul dintre cei afectați nu este în pericol de moarte, au declarat poliția și parchetul din Berlin, iar poliția nu a făcut încă arestări.
Una dintre victime a fost atinsă de gloanțe de șapte până la opt ori în partea superioară a corpului, potrivit unui ofițer de poliție aflat la fața locului citat de agenția germană dpa.

Citește și: Bitcoin a scăzut la jumătate din valoarea maximă atinsă în aprilie

Reglările de conturi între diferite clanuri mafiote legate de traficul de droguri sau prostituție s-au înmulțit în ultimii ani în capitala Germaniei, în special între familiile rivale originare din Liban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri