Caută
Close this search box.

Patru românce sunt în şaisprezecimile Europenelor de tenis de masă, de la Varşovia

tenis de masă

Patru din cele cinci jucătoare române aliniate la Campionate Europenele de tenis de masă de la Varşovia s-au calificat, joi, în şaisprezecimile de finală la simplu.

Adina Diaconu a trecut de poloneza Natalia Partyka, scor 4-1, iar în şaisprezecimi o va înfrunta pe austriaca Sofia Polcanova, Bernadette Szocs a dispus de Kornelika Riliskyte (Lituania) cu 4-0, iar următoarea adversară va fi suedeza Linda Bergstrom, Elizabeta Samara a câştigat în faţa croatei Hana Arapovic, cu 4-2, în turul următor urmând să joace contra franţuzoaicei Prithika Pavade, în timp ce Daniela Dodean Monteiro a învins-o pe belgianca Nathalie Marchetti cu 4-0, iar vineri o va întâlni pe olandeza Britt Eerland, potrivit site-ului Federaţiei Române de Tenis de Masă.

Andreea Dragoman a pierdut cu 1-4 meciul cu Ying Han (Germania), părăsind competiţia la simplu, conform Agerpres.

La simplu masculin, Hunor Szocs a trecut de francezul Emmanuel Lebesson cu 4-1, iar în şaisprezecimi îl va înfrunta pe austriacul Daniel Habesohn. Ovidiu Ionescu a dispus de belgianul Robin Devos cu 4-2, iar următorul adversar va fi italianul de origine bulgară Niagol Stoianov.

Rareş Şipoş a cedat în primul tur, în faţa croatului Tomislav Pucar, cu 2-4.

La dublu feminin, Eliza Samara şi Daniela Dodean Monteiro s-au calificat în optimi după 3-1 cu italiencele Jamila Laurenti/Gaia Monfardini, iar vineri vor juca împotriva perechii germane Nina Mittelham/Sabine Winter.

În şaisprezecimi, Bernadette Szocs şi Adina Diaconu au fost învinse de turcoaicele Ozge Yilmaz/Ece Harac cu 3-0.

La dublu masculin, în şaisprezecimi, Hunor Szocs/Rareş Şipoş au cedat cu 1-3 în faţa ruşilor Kiril Skacikov/Vladimir Sidorenko, iar Ovidiu Ionescu şi slovacul Lubomir Pistej au fost întrecuţi de portughezii Tiago Apolonia/Joao Monteirocu 3-1.

România nu mai are reprezentanţi la dublu mixt, după ce cuplul Bernadette Szocs/Ovidiu Ionescu a fost învins în optimi de germanii Nina Mittelham/Dang Qiu, cu 3-2, iar Eliza Samara şi austriacul Robert Gardos au fost învinşi de francezii Jia Yuan/Emmanuel Lebesson, cu 3-1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri