Caută
Close this search box.

Piedone îl susţine pe candidatul PNl la Primăria Bragadiru, un excentric de factură Victoraş Micula

piedone

Candidatul PNL la primăria Bragadiru, omul de afaceri Gabriel Lupulescu, a postat pe contul său de Facebook o filmare, în care primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, anunță că îl sprijină. Alegerile locale parțiale vor avea loc la 27 iunie.

Oraşul Bragadiru este situat geografic în prelungirea Sectorului 5, în judeţul Ilfov. Popescu Piedone este condamnat la opt ani și jumătate de închisoare, în Dosarul Colectiv, însă a făcut apel şi urmează sentinţa finală.

În Bragadiru, fostul primar liberal Cimpoeru a fost condamnat la 56 de luni de închisoare, pentru trei infracțiuni, aminteşte Newsweek România. Edilul a fost găsit vinovat pentru instigare la fals material în înscrisuri oficiale și două infracțiuni de complicitate la fals intelectual, fapte făcute în perioada 2015-2017.

Cu toate că se știa de acest proces și despre faptul că, în faza de fond a procesului, judecată la Cornetu, Vasile Cimpoeru fusese condamnat la 2 ani si 4 luni închisoare cu suspendare, acesta a fost reales în 2020.

În clipul postat pe Facebook, de candidatul PNL Gabriel Lupulescu, Piedone spune că soacra sa locuiește în Bragadiru și că speră ca administrațiile locale din Sectorul 5 și Bragadiru să își dea mâna, în folosul cetățenilor.

”Soacra mea stă în Bragadiru și la radio vârsta a treia ești top. Nu știu ce faci, dar acolo e corason (n.r.: “inimă“, în spaniolă)”, spune Piedone.

Primarul Sectorului 5 îi propune lui Lupulescu să pietruiască un drum care ocolește Șoseaua Alexandriei, strada Drăganului, și unește acest sector de Bragadiru, dar este în administrarea Primăriei Capitalei.

Liberalul Lupulescu este om de afaceri și dezvoltator imobiliar. În 2009, numele lui Gabriel Lupulescu a ajuns și în presa mondenă. Cancan scria că Lupulescu (poreclit ”Beton”, pentru afacerile imobiliare pe care le are) este proprietarul unui Maybach unicat în România. A plătit la acea vreme pentru el 480.000 de euro, alegând să dea toţi banii cash.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri