Caută
Close this search box.

Pitești: Cum s-au răzbunat doi polițiști pe un șofer care le-a atras atenția că au parcat neregulamentar

Răzbunare a polițiștilor din Pitești pe un șofer care le-a atras atenția că au parcat neregulamentar, în intersecție, și că stăteau cu portiera deschisă. Supărați de reproșul șoferului, agenții l-au urmărit pe bărbat, l-au oprit și i-au dat amenda maximă, după ce i-au căutat nod în papură și au găsit trusa medicală expirată.

Doi polițiști din Pitești s-au răzbunat pe un șofer

Scene incredibile în Pitești care dovedesc, încă o dată, cât „respect” pentru lege au unii polițiștii din România. Un șofer piteștean a fost urmărit în trafic de agenții Secției 2 din Găvana, după ce le atrăsese atenția că parcaseră neregulamentar, în intersecție, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Ștefan Pășcuță. Mai mult decât atât, polițiștii au deschis ușa mașinii la doar câțiva metri de trecerea de pietoni, fără să se asigura.

Șoferul a surprins tot incidentul cu o cameră instalată pe bord. Omul spune că ofițerii și-au făcut un obicei din a parca în acea zonă a orașului. Din spirit civic, le-a atras atenția.

Imaginile suprinse arată cum șoferul reușește să evite în ultimul moment portiera mașinii de poliție. Acesta le spune agenților că nu este în regulă, după care își continuă drumul.

Bărbatul trece de mașina Poliției și merge mai departe, doar că de data aceasta cu agenții după el. După exact un minut, aude semnalul sonor al autospecialei și vocea polițistului la megafon.

Dialogul care urmează pare desprins dintr-o film prost de comedie.

Polițist: Bună seara! Secția 2 poliție, Răduț mă numesc! Documentele dumneavoastră și ale autoturismului!
Șofer: De ce m-ați oprit?
Polițist: Poftiți?
Șofer: De ce m-ați oprit?
Polițist: Control! De rutină.
Șofer: Poftiți!

Bărbatul realizează că este vorba despre agenții pe care îi întâlnise în intersecție, ceva mai devreme.

Șofer: Parcați o mașină într-o intersecție semaforizată, pe trotuar. Și cu ușa deschisă.
Polițist: Documentele vi le-am cerut! Nu știți ce trebuie să prezentați când vă oprește Poliția?
Șofer: Ba da.
Polițist: Eu cred că nu. Buletinul! Să-mi prezentați și mie dotarea mașinii! Trusă, triunghiuri, tot…!

După câteva minute de verificări, polițistul i-a găsit nod în papură. A mers la portiera șoferului cu un proces verbal. I-a aplicat amenda maximă prevăzută de lege pentru că l-a găsit cu trusa medicală expirată.

Polițist: Pentru faptul că ați avut trusa medicală expirată ați fost sancționat cu suma de 725 de lei sau 290 de lei în 15 zile.
Șofer: Și de ce m-ați urmărit?
Polițist: Obiecțiuni, dacă aveți, le puteți menționa în procesul verbal.
Şoferul amendat va putea contesta în instanţă procesul-verbal. Inspectoratul Județean de Poliție Argeș spune că au fost dispuse verificări în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri