Cătălin Tom, preşedintele liberal al CJ Vrancea, cere organizaţiei locale PSD sancţionarea consilierului judeţean Ioan Micu, pentru afirmaţiile revoltătoare ale acestuia, despre Clotilde Armand.

Cariera politică a pesedistului vrâncean Ioan Micu, devenit consilier județean în urmă cu numai două luni, prin retragerea unui coleg de partid, se va încheia mai curând decât a crezut, arată sursele politice locale.

Șefii organizației județene PSD Vrancea vor propune excluderea lui din partid, după un comentariu halucinant, făcut pe pagina de Facebook a unui membru USR-PLUS.

Postarea era despre criza gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei, iar consilierul județean Ioan Micu a scris despre Clotilde Armand că în Franța era răpită și violată zile în șir.

Președintele CNCD, Asztalos Csaba, a afirmat că CNCD s-a autosesizat cu privire la declarația consilierului județean PSD Vrancea, Ioan Micu.

„Am dispus autosesizare. O să cităm părțile, întrebăm părțile cu privire la subiectul plângerii sau autosesizarii, după care vom adopta o decizie. Probabil într-o lună, cam așa.

Putem să dăm amendă contravențională, dacă considerăm că a depășit limita libertății de exprimare și a încălcat demnitatea umană în acest caz. Putem să dăm amendă începând de la 1.000 de lei, până la 30.000 de lei”, a afirmat Asztalos Csaba, pentru News.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here