Caută
Close this search box.

Primele indicii în cazul asasinatului de la Arad: Intrările și iesirile din țară, verificate

Au apărut primele concluzii ale legiștilor în cazul asasinatului cu bombă de la Arad. Rezultatele necropsiei confirmă identitatea bărbatului, dar și faptul că Ioan Crișan a murit la câteva secunde după ce mașina sa a explodat. De asemenea, au fost verificate intrările și iesirile de la vamă.

În paralel, un număr impresionant de anchetatori investighează moartea omului de afaceri Ioan Crișan.

Raportul necropsiei arată că omul de afaceri în vârstă de 66 de ani a decedat din cauza exploziei, la câteva secunde după deflagrație. Au fost astfel excluse alte ipoteze luate în calcul de anchetatori privind cauza morții lui Ioan Crișan.

Anchetatorii continuă audierile în acest caz.

Apartamentul victimei se află într-un bloc obișnuit din cartierul Micălaca din Arad. Bărbatul locuia aici de 40 de ani, iar vecinii îl știu ca fiind un om discret.

În prezența soției omului de afaceri, anchetatorii au ridicat documente și plicuri. Speră să găsească indicii și probe care să clarifice ceea ce s-a întâmplat și să stabilească cine ar putea fi autorul crimei.

Au fost chemați prieteni, rude, actuali și foști angajați și parteneri de afaceri, în încercarea de a afla informații care să ducă la motivul asasinatului.

Omul de afaceri Ioan Crișan a murit sâmbătă, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri