Caută
Close this search box.

Prinţul William împlineşte 39 de ani

Charles, prinţul de Wales, i-a urat ducelui de Cambridge ”La mulţi ani!” cu ocazia împlinirii vârstei de 39 de ani, informează DPA.

Cu această ocazie, Clarence House a distribuit pe reţelele de socializare o fotografie de arhivă din copilăria lui William, făcută la Palatul Kensington.

Imaginea alb-negru îl prezintă pe Charles în decembrie 1982, privindu-şi fiul de şase luni, în timp ce îl ţine în poală.

Cei doi apar şi într-o fotografie alături de ducesa de Cornwall la deschiderea primelor Jocuri Invictus, în 2014, un eveniment sportiv internaţional creat la iniţiativa prinţului Harry, care nu apare însă în imagine.

Familia regală l-a felicitat la rândul său pe viitorul monarh cu ocazia zilei de naştere, iar Palatul Kensington a mulţumit ulterior pentru „mesajele călduroase” primite.

Mesajul de felicitare de pe contul de Twitter al monarhiei era însoţit de fotografii cu ducele şi ducesa de Cambridge şi copiii lor la balconul Palatului Buckingham, dar şi cu William în uniformă militară.

Prinţul William Arthur Philip Louis de Wales s-a născut la St Mary’s Hospital, Paddington, pe 21 iunie 1982, la ora 9.03 PM.

La doar nouă luni, William şi-a însoţit părinţii timp de şase săptămâni într-o vizită oficială în Australia şi Noua Zeelandă.

William a cunoscut-o pe actuala sa soţie, Kate Middleton, la Universitatea St Andrews din Scoţia, iar cei doi s-au căsătorit în 2011, după peste opt ani de relaţie. Cuplul are în prezent trei copii: George, născut în 2013, Charlotte, născută în 2015, şi Louis, născut în 2018.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri