Caută
Close this search box.

Pseudooameni, altă specie. Aşa îi caracterizează Şoşoacă pe cei vaccinaţi

diana şoşoacă

Senatoarea Diana Şoşoacă, intrată în Parlament pe listele AUR, a lansat noi teorii halucinante privind vaccinarea. Ea a afirmat că românii care se vaccinează devin pseudo-oameni și că vaccinul l-ar înlocui pe Dumnezeu.

“Este foarte clar că există efecte adverse care duc inclusiv la moarte și, până când nu se va termina acest experiment, în decembrie 2023, voi milita contra vaccinării.

Vă solicit tuturor să nu vă vaccinați atât timp cât nimeni nu despăgubește pe nimeni! În caz de deces, despăgubiți familia decedatului cu 5 milioane de euro!

Mulți cercetători spun că afectează genomul uman, ceea ce înseamnă că-l înlocuiește pe Dumnezeu și modifică structura ADN-ului, ceea ce înseamnă că nu veți mai fi oameni!

Copiii care sunt făcuți de persoane vaccinate oare vor suporta aceeași transformare genetică? Vor mai fi oameni normali ca noi sau vor fi niște pseudo-oameni, o altă specie?

Din totalul femeilor care au suferit efecte adverse, peste 75% din ele au suferit avorturi, cele care erau gravide, iar celelalte sunt sterile ca urmare a vaccinării. Mă întreb câte femei vor mai putea procrea în viitor…

Rog copiii din România, rog adolescenții să nu se ducă la vaccinare!”, a afirmat Şoşoacă, într-un interviu pentru Adriana Bahmuțeanu.

Şoşoacă are interdicție să mai reprezinte Senatul timp de trei luni. Plenul Senatului a respins pe 17 mai, în ședință secretă, contestația depusă de senatoarea Diana Şoşoacă, în urma sancționării sale, fiind menținut avertismentul scris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri