Caută
Close this search box.

”Comisia Europeană a pulverizat PNRR al României”. Ciolacu vorbeşte despre comiterea unor infracţiuni la Guvern

comisia europeană

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, la Antena 3 că documentul PNRR prezentat de România a fost desființat de specialiștii Comisiei Europene. Ciolacu vorbește despre o rușine și despre conflict de interese în cazul celor care au întocmit documentele.

„Pur si simplu Comisia a pulverizat PNRR. Am spus de la început că banii au destinație către firmele de consultanță politică ale lor. Am adus documente cu cine a creat acest PNRR, sunt companii străine. Ministrul a spus că era calculatorul Toshiba, atât de jos a ajuns cu minciuna! Cred că le-a sărit pixul din mână la Comisie când au citit aceste gogomanii! Unde e România educată a lui Iohannis? E făcută praf, o rusșine”, a declarat președintele PSD.

Marcel Ciolacu susține că este vorba despre conflict de interese în cazul celor care au redactat documentele PNRR.

„Eu nu vorbeam de consultanți, ci de companii care au făcut documentele pentru PNRR ca să beneficieze de aceste sume. E infracțiune, e conflict de interese. Anumite companii au făcut documente ca să beneficieze direct de acești bani, cine a mai auzit de asta? Cine din PSD mai rămânea în minister după asta? Era luat cu duba pe Știrbei Vodă”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a criticat și modul în care România a tratat problema irigațiilor.

„Să știti că și Polonia, și Ungaria au obținut miliarde pentru irigații. Singurul stat care nu a obținut e România, deși stim ce înseamnă agricultura pentru România”, a precizat Ciolacu.

Liderul PSD a mai spus că social democrații au depus o moțiune simplă care îl vizează pe ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, și că se pregătește o moțiune de cenzură la adresa Guvernului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri