Caută
Close this search box.

Raportul serviciilor secrete americane despre OZN-uri: Nu sunt nave extraterestre, dar nici nu pot fi explicate

Agențiile americane de informații nu au găsit nicio dovadă că fenomenele aeriene inexplicabile la care au fost martori piloții marinei americane în ultimii ani sunt nave spațiale extraterestre, dar încă nu pot explica mișcările neobișnuite care i-au intrigat pe oamenii de știință și pe militari, spun înalți oficiali ai administrației SUA care au fost informați cu privire la concluziile mult-așteptatului raport guvernamental, relatează New York Times.

Raportul arată că marea majoritate a celor peste 120 de incidente semnalate în ultimele două decenii nu provine de la armata americană sau de la alte tehnologii avansate ale guvernului SUA, au spus oficialii.

Captura video

Această concluzie pare să elimine posibilitatea ca fenomenele inexplicabile raportate să fi fost de fapt programe pe care guvernul ar fi dorit să le țină la secret, potrivit Digi24.

Dar aceasta este singura constatare concludentă din raportul clasificat al serviciilor de informații, au spus oficialii.

O versiune neclasificată a raportului urmează să fie prezentată Congresului SUA până pe 25 iunie, cu puține concluzii ferme. Dar înalții oficiali citați de NY Times au recunoscut că tocmai ambiguitatea constatărilor înseamnă că guvernul nu poate exclude definitiv teoriile că fenomenele observate de piloții militari ar putea fi nave spațiale extraterestre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri