Caută
Close this search box.

Romprest a primit în jumătate de an aproape 5 milioane de euro

clotilde armand

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a publicat pe site-ul instituției facturile achitate către societatea de salubritate Romprest Service, din momentul preluării mandatului de aceasta, până în mai 2021.

Documentele arată că primăria a plătit 13 facturi, în valoare de 23,7 miioane de lei, în ultima jumătate de an, pentru servicii de sortare, tratare și depozitare deșeuri de la populație și instituții publice aflate în subordinea administrației publice locale din Sectorul 1.

Este pentru prima dată când instituția publică facturile plătite pentru ridicarea gunoiului, susține Clotilde Armand.

”Primăria Sectorului 1 pune în premieră la dispoziția cetățenilor facturile achitate de actuala administrație către compania Romprest Service, în baza contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate.

Este vorba de 13 facturi emise în perioada 16 noiembrie 2020- 25 mai 2021 pentru servicii de colectare, transport și sortare/ tratare/depozitare deșeuri de la popuație și instituțiile publice din subordinea Primăriei Sectorului 1.

Valoarea totală a acestora facturi este de 23,7 de milioane de lei.

„Sunt facturi pe care noi le-am achitat de când mi-am preluat mandatul de primar ales al Sectorului 1 și până în prezent. Cine spune altceva este clar că minte. Este pentru prima dată, în ultimii 20 de ani, când primarul decide publicarea acestor documente, privind plata gunoiului menajer.

Nu avem nimic de ascuns, cetățenii trebuie să știe unde se duc banii publici,” a declarat primarul Clotilde Armand”, este mesajul publicat pe site-ul Primăriei Sectorului 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri