Caută
Close this search box.

Simona Halep nu participă la Jocurile Olimpice de la Tokyo

simona halep

Simona Halep se confruntă în continuare cu probleme, din cauza accidentării la gamba piciorului stâng, pe care a suferit-o în luna mai, la Roma.

Accidentarea a împiedicat-o pe cea mai importantă jucătoare de tenis din România să joace la Roland Garros, Bad Homburg și Wimbledon, iar acum îi interzice și cel mai important obiectiv al anului, obținerea unei medalii olimpice.

Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a dezvăluit că Simona Halep nu va putea participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza aceleiași accidentări la gambă.

”Simona Halep nu va participa, nu va fi portdrapel al României. Suntem foarte triști, știm cât de mult și-a dorit Simona să participe la Jocurile Olimpice. A dat totul la o parte pentru acest obiectiv”, a declarat Mihai Covaliu, la TVR.

Turneul de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo este programat în perioada 24 iulie – 1 august. Până la startul competiției mai este, așadar, o lună, perioadă de timp care se dovedește a fi prea scurtă pentru ca Simona Halep să se recupereze complet după accidentarea la gambă, suferită pe 12 mai, la Roma, în setul al doilea al meciului cu Angelique Kerber.

Simona Halep a încercat să revină în circuit în ultimele săptămâni, la Bad Homburg și Wimbledon, însă, deși a făcut deplasarea în Germania, respectiv Anglia, accidentarea nu i-a permis să joace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri