Caută
Close this search box.

Simona Halep s-a retras

simona halep

Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg, turneu considerat ultima repetiţie înainte de Wimbledon. Numărul 3 mondial a resimțit dureri după accidentarea de la Roma, când a suferit o ruptură musculară la gamba stângă, și a decis să renunţe la turneul din Germania.

Din cauza accidentării de la Roma, Simona Halep fusese nevoită să se retragă și de la turneul de la Roland Garros, iar competiția pe iarbă de la Bad Homburg era primul concurs la care participa după accidentare.

Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg, competiţie care se desfăşoară în Germania în perioada 20-26 iunie. Halep a ajuns în Germania la începutul săptămânii, a efectuat câteva antrenamente pe iarba de la Bad Homburg și aștepta cu încredere ediția inaugurală a competiției cu premii totale de 235 000 de dolari. 

Simona Halep urma să fie principala favorită a turneului de la Bad Homburg, însă din cauza problemelor fizice a fost nevoită să se retragă din competiție. Timpul de refacere după ruptura musculară suferită la Roma a fost prea scurt.

Salutare tuturor! Sunt aici, în Bad Homburg, este un loc frumos, dar aş vrea doar să anunţ că nu voi juca în această săptămână, fiindcă gamba mea nu este gata pentru competiţie. Îmi pare rău şi sunt tristă, fiindcă este un loc frumos.

Voi continua să mă antrenez, fiindcă vreau să joc la Wimbledon, dar deocamdată trebuie să am grijă de corpul meu şi să văd cum merge recuperarea”, a transmis Simona Halep, într-un mesaj video postat pe Twitter.

În aceste condiții, în perioada următoare, Halep se va concentra pe recuperarea fizică și speră să își revină pentru turneul de la Wimbledon, de la sfârșitul acestei luni, pentru a-și apăra titlul câștigat acum doi ani în fața Serenei Williams. La Bad Homburg venise, de altfel, și antrenorul ei australian Darren Cahill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri