Caută
Close this search box.

Şobolanii bucureşteni au ros cablurile de la un semafor şi au paralizat circulaţia

şobolani

Coșmar pentru șoferi. Șobolanii au ros cablurile de la un semafor și au paralizat cirulația într-o intersecție din Capitală. Anunțul a fost făcut de Compania Municipala Managementul Traficului Bucuresti S.A., pe Facebook.

În cursul zilei de miercuri, s-a circulat cu dificultate în centrul Capitalei, din cauza unei defecțiuni care a apărut la semafoarele din intersecția Bulevardul Unirii cu Strada Nerva Traian.

Potrivit anunțului făcut de Compania Municipala Managementul Traficului Bucuresti S.A., defecțiunea s-a produs din cauza șobolanilor care au distrus cablurile.

Din fericire, problema s-a rezolvat după câteva zeci de minute, însă nu este exclus ca Bucureștiul să se mai lovească de astfel de situații în zilele următoare.

“Semafoarele din intersecția Bd. Unirii cu Str. Nerva Traian s-au defectat, fapt care a condus la îngreunarea traficului rutier. În jurul orei 14⁰⁰, echipa tehnică a Companiei Municipale Managementul Traficului București a fost solicitată pentru remedierea problemei.

S-a constatat că defecțiunea s-a produs din cauza rozătoarelor, care au adus pagube cablajului aferent semaforizării.

Echipa noastră a demolat, igienizat și refăcut legăturile electrice, reușind ca până la ora 15³⁰ să asigure repunerea în funcțiune a semafoarelor și implicit reluarea traficului în condiții normale.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat participanților la trafic și asigurăm cetățenii că vom interveni cu același profesionalism de fiecare dată când vom fi solicitați!”, este mesajul postat pe Facebook, de Compania Municipala Managementul Traficului Bucuresti S.A..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri