Caută
Close this search box.

Sorin Grindeanu despre Cristian Ghinea: „Clotilde Armand cu barbă şi burtă”

grindeanu

Deputatul PSD Sorin Grindeanu a declarat că ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, este prototipul unui mod de a face politică, al „USR-istului care știe doar să dărâme, nu să construiască”.

„Această moțiune nu este doar despre Cristian Ghinea și despre dezastrul produs în privința Planului Național de Redresare și Reziliență. Domnul Ghinea este de fapt prototipul unui mod de a face politică, prototipul USR-istului care știe doar să dărâme, nu să construiască.

De când ați apărut ca partid pe scenă politică românească doar asta ați făcut, ați criticat, ați blocat și ați distrus. Domnule Ghinea, ieșiți din bula în care trăiți, pășiți în viața reală, așa cum pe plan personal ați știut să vă transformați frustrările extremismului civic în active financiare și afaceri profitabile. (…)

Pe Facebook sunteți un maestru al demagogiei, un expert în bla-bla-uri despre integritate, despre transparență. În realitate însă v-ați descoperit rapid vocația de ONG-ist ideologic, pe bani mulți, pe bani din ce în ce mai mulți”, a spus Grindeanu, în plenul Camerei Deputaților, la dezbaterea moțiunii simple, împotriva ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, depusă de PSD, citat de Agerpres.

Grindeanu a susținut că Ghinea a ajuns „unul dintre noii băieți deștepți ai ONG- urilor abonate la tocat din fondurile europene”, la simpozioane „care nu foloseau în general nimănui”.

„Doar dumneavoastră vă foloseau ca să încasați gras sume enorme pentru plimbările pe la hoteluri de 5 stele, unde țineați așa- zisele cursuri din care aproape nimeni nu a învățat nimic. Unde a fost transparența când a venit vorba de PNRR?

L-ați ținut secret și l-ați depus fără ca nimeni să poată să facă vreo modificare. (…) Domnule Ghinea, ați ajuns să fiți un fel de Clotilde Armand cu barbă și burtă. Asta sunteți.

Un Clotilde Armand care a ajuns să facă crize și pariuri publice la televizor, pe miliardele europene, de parcă banii ar veni în țară din măriminia dumneavoastră, nu ca rezultat al anumitor creșteri de taxe și impozite, plătite tot de români”, a afirmat Grindeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri