Caută
Close this search box.

Toate ironiile cu Marcel Vela, despre Cascada Bigăr. „Vrei să prinzi bolovanul cu ciment?”

marcel vela

Propunerea lui Marcel Vela, fost ministru de Interne, de reconstrucție și restaurare a Cascadei Bigăr, a stârnit un val de ironii la adresa demnitarului cărășean.

Vela a postat pe contul său de Facebook un text care debutează cu formula ”Caraș-Severinul plânge…” și se încheie cu un apel către ”factorii responsabili din Ministerul Mediului”:

”Haideți să găsim, împreună, o soluție pentru un proiect național de restaurare și reconstrucție pentru acest monument natural, un simbol național care a făcut o așa mare cinste României și care este atât de iubit de turiștii români, dar și străini”.

Iată cele mai spumoase replici din partea comentatorilor de pe Facebook:

”Firma autorizata, executam cascade naturale si replici, dupa dimensiunile clientului, inclusiv lucrari de consolidare si restaurare. Cerem si oferim seriozitate.”

„Mai nene, matale ce vrei? Sa reparam cascada? Sa ce? Sa fie frumoasa?”

„De ce s-a ajuns aici și nu s-a proptit stînca aia din timp? Puteau să o lipească cu produse din astea moderne din magazinele de bricolaj. Of…”

„Domnule ministru nu se mai ajungea aici dacă mașinile de poliție soseau la cascadă în timp util, și cu imnul în difuzoare.”

„Boss, vrei sa prinzi bolovanul cu ciment? Pune-i si niste termopane si un crucioi de aur ca sa stie americanii ca suntem popor crestin din dac in fiu!”

„Este și vina cascadei, dacă era mai suplă nu s-ar fi întâmplat asta. Ar trebui trecute la regim drastic toate cascadele din România să nu mai „cadă” sau eventual abrogată Legea Gravitației.”

„Noi nu avem poduri autostrăzi spitale și multe altele și el repara cascade”

„Poxipol si tac-pac.”

„Restaurare???? Dar de cine a fost construit? Niște dibluri de metal de 30, holșuruburi lungi și adeziv de gresie-faianță ne-ar trebui. Păi să facem rânduială în țara asta odată!”

„Eu cred că se poate face o lucrare, un cofraj și turnat niște beton suspendat, cu drum de acces, frumos, poți veni și cu mașina până sus, aducțiune de apă în canal, poate puneți și niște pești din ăia mari, roșii, cum am văzut pe la alții. Ar merge și o terasă, că poate ne apucă fomica și vrem niște mititei, să nu bem pe stomacul gol.”

N”ea Marcele! Lasa bre restaurarea si reconstructia si apuca-te de lucruri mai de nivelul matale, gen de pus gresie pe tavane. Iar pe fatuca asta de o platesti sa-ti scrie, trimite-o dupa tigari si un pet de bere, dar ai grija ca se cam rataceste. In idei.”

„Boss, cred că i-ar trebui o restaurare și Sfinxului din Bucegi, dar de reparații urgente au nevoie mai ales Babele!”

„Daaaa, nea Vela, dă geaca aia de valutist jos, pune mâna la lopată cum îți stă mult mai bine decât în postură de ministru vag alfabetizat și apucă-te și repară natura… Oare e condiție obligatorie de intrare în PNL să fii hoț și/sau prost? Parcă e un PSD mai mic.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri