Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a reafirmat susţinerea pentru Florin Cîţu. la şefia PNL, precizând că aesta „este parte activă în acest proces de reformă”, pe care Guvernul trebuie să o facă.

”O tărăgănare a reformelor acum, la guvernare, ar putea să ducă PNL la desfiinţare”, susţine Turcan, vorbind involuntar în versuri geo dumitresciene.

”Eu îl susţin pe Florin Cîţu la preşedinţia Partidului Naţional Liberal”, a declarat, miercuri seară, la România TV, Raluca Turcan. Întrebată ce are Cîţu în plus faţă de Ludovic Orban, Turcan a afirmat: ”În primul rând este parte activă în acest proces de reformă pe care suntem obligaţi să-l ducem la bun sfârşit”.

”Eu, ca om politic aflat în servciul public de peste 16 ani, sunt convinsă că, dacă ratăm şi acest moment de reformă, vom ajunge la colapsarea unor sisteme importante, sisteme vitale din România şi, în acelaşi timp, PNL va avea o mare problemă să se mai redreseze.

Aş putea spune că o reformă acum poate să ducă la o guvernare pentru PNL de 8 ani, o tărăgănare a reformelor acum la guvernare ar putea să ducă PNL la desfinţare. De aceea eu susţin cu tărie că Florin Cîţu, şi ca premier şi ca lider politic, va putea să finalizeze aceste reforme”, a adăugat inisturl Muncii.

Turcan a precizat însă că este prematur să se vorbească despre candidatul PNL la alegerile prezidenţiale. Ludovic Orban şi Florin Cîţu şi-au anunţat candidturile pentru funcţia de preşedinte al PNL, la Congresul din 25 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here