Caută
Close this search box.

Un bărbat fără permis a mers la Poliţie să ceară dovadă, după tamponare

Lucrătorii de la Postul de Poliție Păltinoasa au avut parte de un caz nemaiîntâlnit. Miercuri, în jurul orei 12.00, la Postul de poliție s-a prezentat un bărbat din satul Corlata, comuna Berchișești, care a sesizat că în dimineața aceleiași zile, în jurul orei 5.00, în timp ce conducea un autoturism, a fost implicat într-un eveniment rutier pe raza satului Capu Codrului.

Tânărul a solicitat eliberarea unei autorizații de reparație. Marea surpriză a venit când polițistul i-a solicitat respectivului documentele. Acesta, luat la întrebări, a realizat abia atunci că îi trebuia permis ca să conducă, chiar și pe un drum din satul Capu Codului.

Baza de date a indicat că bărbatul din Corlata nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie auto, potrivit monitorulsv.ro. El a fost verificat și cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0.

Polițiștii de la Postul comunal Păltinoasa au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri