Caută
Close this search box.

Un şofer român a salvat un coleg belarus gazat în cabină, de indivizi cu săbii

Un şofer român de TIR a salvat un coleg din Belarus ce fusese gazat în cabina camionului de doi indivizi înarmaţi cu săbii, într-o parcare din Franţa, transmite Antena 3.

Evenimentul a avut loc într-o parcare din Franţa, acolo unde şoferul român de TIR a parcat pentru pauză, și la doar două săptămâni de la tragedia în care un alt şofer român de TIR a fost ucis cu o sabie.

Vasile Marian, un şofer din Brăila, acelaşi oraş din care era şi Mihai Spătaru, şoferul ucis în Franţa, a reuşit totuşi să se salveze, dar şi să îi salveze viaţa unui coleg ce fusese gazat în cabină de doi indivizi înarmaţi cu săbii care încercau să fure din remorci.

Tot evenimentul a fost relatat pe Facebook de Ilie Matei, un cunoscut șofer.

”Vin și eu cu o întrebare ce se află în ultima perioadă pe buzele tuturor ai noștri de pe șosele: Cum facem ca să ne apărăm în asemenea cazuri? Începem să ne înarmăm? Deja situația degenerează și doar reflexul de a fugi în cabină și a se încuia i-a salvat viața colegului nostru. Foarte important, atacatorii au fizionomii de europeni, nu imigranți”, a scris acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri