Caută
Close this search box.

USR PLUS condamnă agresiunea la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand

clotilde armand

USR PLUS condamnă agresiunea petrecută miercuri dimineaţă la adresa primarului Sectului 1, Clotilde Armand, opinând că aceasta a deranjat grupurile de interese „abonate la banii publici”.

USR PLUS condamnă violenţa inacceptabilă asupra lui Clotilde Armand din această dimineaţă, violenţă alimentată de linşajul mediatic la care a fost supus primarul Sectorului 1 încă de la preluarea mandatului. Clotilde Armand a deranjat grupurile de interese abonate la banii publici şi, de aceea, în ultimele săptămâni, a fost hărţuită tot mai agresiv: filaje în faţa casei, saci de gunoi aruncaţi pe treptele Primăriei, ştiri false la televiziuni de casă, ameninţări cu referendumuri de demitere. Acum, agresiune fizică. În această dimineaţă, un bărbat a atacat-o la un semafor, i-a lovit maşina cu pumnii şi a încercat inclusiv să deschidă uşa autoturismului„, au scris reprezentanţii USR, miercuri, pe Facebook.

Clotilde Armand ‘continuă lupta, având de partea ei oamenii cinstiţi’.

Este un drum lung, dar nu ne vom lăsa sub nicio formă intimidaţi! Ne-am asumat această luptă şi o continuăm, fără nicio excepţie! Clotilde, suntem alături de tine!„, a adăugat sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri