Caută
Close this search box.

VIDEO Bărbat înjunghiat în centrul Devei. Localnicii filmează amuzaţi, fără să sune la 112

Bărbat înjunghiat

Un bărbat a fost înjunghiat în centrul Devei, chiar în fața Spitalului Județean de Urgență, sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor. Scenele sângeroase au fost filmate și publicate pe rețelele sociale.

Un bărbat de 48 de ani a fost înjunghiat în piept, cu cuțitul, de un individ în vârstă de 38 de ani, scrie adevărul.ro. Agresorul a fost reținut de polițiști.

În clipul publicat pe Internet, se vede cum agresorul scoate un cuțit dintr-un ghiozdan și îl fugăreşte pe celălalt pe trotuar, apoi în mijlocul străzii, unde încerca să îl lovească de mai multe ori, cu cuțitul.

Martorii se amuză de scena violentă și chiar îl încurajează pe agresor să își atace victima. „Dar ce bine le aruncă, aici, știi, la barbă”, se aud comentariile trecătorilor.

„Dă-i dracu”, este un al comentariu, care poate fi auzit în clip. „Mai dă-i, dă-i în spate. Hopa”, se aude un alt martor, în timp ce cei doi bărbați se luptă.

„Are cuțit, bă, ești prost?”, constată cineva, în timp ce bărbatul atacat strigă: „Chemați Poliția”. Chiar și după ce scena a devenit sângeroasă, unii dintre trecători se amuză.

„Miercuri, pe 8 iunie, Poliția Deva a fost sesizată la 112, cu privire la faptul că, pe trotuarul din fața Spitalului Județean din municipiul Deva, pe fondul un conflict spontan, un bărbat în vârstă de 38 de ani l-a înjunghiat cu un cuțit, pe un alt bărbat în vârstă de 48 de ani.

Victima a fost rănită în zona pieptului. Agresorul a fost reținut de polițiști și a fost adus la audieri.

„Atât victima cât și agresorul sunt din municipiul Deva. În acest moment, victima se află la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunile de tentativă de omor și deranjarea ordinii și liniștii publice”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri