Caută
Close this search box.

VIDEO Camera Deputaţilor dezbate moţiunea simplă a PSD împotriva lui Cristian Ghinea – Ghinea: Textul moţiunii este un banc prost

camera deputaţilor

Ministrul Proiectelor Europene Cristian Ghinea a declarat în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea în plen a moţiunii împotriva sa, că am citit textul moţiunii şi este un banc prost, recomandându-i liderului PSD, Marcel Ciolacu, să nu publice textul pe Facebook, pentru că îi va fi suspendat contul pentru fake-news.

Deputatul social-democrat Sorin Grindeanu a afirmat la dezbaterea moţiunii împotriva ministrului Crstian Ghinea că acesta este ”prototipul unui mod de a face politică, prototipul useristului care ştie doar să dărâme, nu să construiască”.

Deputatul USR PLUS Ionuţ Moşteanu a transmis un mesaj pentru PSD:

”Când nu furaţi, minţiţi, când nu minţiţi, furaţi”.

Deputatul PNL Călin-Ioan Bota a susţinut că guvernele PSD nu au absorbit fonduri europene şi au făcut doar proiecte pe hârtie. El a adăugat că PSD este „groparul cu bani europeni în România”.

Liderul AUR, George Simion, a adresat cinci întrebări, legate de PNRR, ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene şi a adăugat că, în cazul în care acesta răspunde la ele, atunci parlamentarii AUR nu vor vota moţiunea simplă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri