Caută
Close this search box.

VIDEO George Simion, către Florin Cîţu: „Ce lege încalc, mă Cîţu? Ce stăpâni am la PSD?”

simion

Copreşedintele AUR, George Simion, l-a hărțuit în Parlament, pe premierul Florin Cîţu, mergând peste el, cu telefonul aflat în live, pe Facebook, să îi ceară socoteală. „Ce stăpâni am la PSD?”, s-a răstit Simion, către premierul Cîţu.

George Simion a început să îl filmeze pe Florin Cîţu, într-un live transmis pe Facebook, pe când acesta era în plenul Parlamentului. Simion i-a cerut premierului explicațîi, după ce acesta adusese o serie de acuzații la adresa AUR.

„Ați făcut niște acuzațîi grave. (…) Domnul Cîţu a zis despre stăpânii mei de la PSD. La ce v-ați referit? Ce stăpâni am la PSD? Cu ce îi mint pe români? Și dacă votez moțiunea de cenzură înseamnă că am stăpâni la PSD?”, a întrebat Simion.

Premierul i-a cerut lui Simion să se îndepărteze, având în vedere că nu poartă mască. Simion a reacționat iar agresiv: „Ce lege încalc, mă, Cîţu?”.

În timpul dezbaterilor de la moțiunea de cenzură, Florin Cîţu declarase că moțiunea de cenzură consfințește alianța dintre PSD și AUR.

„Mi-a plăcut și remarca deputatului de la AUR, care se îngrijorează de COS (Combinatul de Oțeluri Speciale Târgoviște – n.r.), de ce se întâmplă la COS. Domnule deputat, la COS a fost o privatizare făcută de stăpânii dumneavoastră actuali de la PSD, pentru stăpânii dumneavoastră din Rusia. Acolo să vă uitați! Stăpânii dumneavoastră de la PSD au privatizat acel combinat, pentru stăpânii dumneavoastră din Rusia”, a afirmat premierul.

La finalul moțiunii de cenzură, Florin Cîţu a încercat să susțină o conferință de presă, însă George Simion a început să zbiere peste el, susținând că minte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri