Caută
Close this search box.

VIDEO Întâlnirea Putin-Biden, la Geneva: Casa Albă refuză o conferință comună. Ambasadorii SUA și ai Rusiei se vor întoarce la posturile lor

Ambasadorii SUA și ai Rusiei se vor întoarce la posturile lor, spune Vladimir Putin, după întâlnirea președinților SUA și Rusiei la Geneva.

Summitul preşedinţilor SUA şi Rusiei, Joe Biden şi Vladimir Putin, a durat în jur de trei ore şi jumătate, mai puţin decât se anticipa, inclusiv cu pauza de dinaintea schimbării formatului din unul restrâns în unul extins.

Casa Albă a refuzat o conferrința de presă comună.

Statele Unite și Rusia vor începe consultări cu privire la securitatea cibernetică, a declarat miercuri președintele rus Vladimir Putin după summitul său cu președintele american Joe Biden.

„Ambele părți trebuie să își asume anumite obligații acolo”, a spus Putin.

Biden and Russia’s President Vladimir Putin shake hands during the US-Russia summit at Villa La Grange in Geneva, Switzerland, June 16, 2021 [Denis Balibouse/Pool/Reuters]
A doua repriză a întâlnirii, cu asistenți prezenți pe ambele părți, a durat aproximativ 65 de minute.

Sesiunea respectivă urma să fie împărțită în două părți, cu o pauză între ele, dar încheiată fără a doua parte.

Cele două părți au spus că se așteaptă să se întâlnească timp de patru până la cinci ore, dar au petrecut mai puțin de trei ore împreună, inclusiv o întâlnire de deschidere cu doar cei doi președinți și cu principalul asistent străin al fiecăruia.

Presa de stat din Rusia a publicat prima fotografie care îi înfățișează pe Biden și Putin într-o ipostază mai informală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri