Caută
Close this search box.

VIDEO Validat de CIA, a apărut filmul autopsiei unui extraterestru

extraterestru

Un film alb-negru realizat în anul 1947, care arată autopsia unui extraterestru, ce s-a prăbușit cu un OZN, la Roswell, a fost validat de CIA.

Exemplarul original al peliculei a fost scos la licitație sub forma unui NFT, un token de criptomoneda, începând cu valoarea de 1,25 milioane de dolari.

În filmul autopsiei se observă o figura umanoidă fără viață, care se află pe masa unui medic legist. Unele informațîi din presă, de atunci, susțin că această creatură provine de la accidentul unui obiect zburător neidentificat, care a intrat în contact cu Pământul, la Roswell, New Mexico, potrivit Live Science.

Zvonurile despre aceasta au început să circule în America, după ce un ofițer a emis un comunicat de presă, care descria o farfurie zburătoare, ce s-a prăbușit la Roswell, care se află în posesia Armatei SUA.

În anul 1995, televiziunea Fox a difuzat un documentar sub titlul „Autopsia unui extraterestru: Adevăr sau ficțiune”, introducând și vechea peliculă în imagini, despre acest presupus caz neobișnuit.

Ray Santilini, un producător britanic, a deținut filmul. El susține că l-a achiziționat în 1992, de la un cameraman militar american, ieșit la pensie, în timpul căutărilor unor imagini de arhivă despre Elvis Presley.

Potrivit site-ul de licitațîi Rarible, filmul original al autopsiei extraterestrului va fi trimis câștigătorului ofertei, printr-un serviciu de curierat special, alături de copiile corespondenței cu Agenția Centrală de Informații CIA a Statelor Unite, care a validat pelicula.

Deoarece filmul este sub formă NFT (Non Fungible Token), este unicat, având un certificat de proprietate în acest sens, care îi atestă autenticitatea.

Documentarul „Autopsia unui extraterestru” a fost văzut de peste 100 de milioane de telespectatori, din peste 100 de țări. Oferta inițială a licitației este de 450 WETH (criptomoneda Etherum), adică valoarea de 1,25 milioane de dolari, conform Rarible.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri