Caută
Close this search box.

Vlad Voiculescu și-a anunțat oficial candidatura pentru şefia USR PLUS București

vlad voiculescu

Vlad Voiculescu și-a anunțat oficial candidatura pentru conducerea USR PLUS București. El îl va avea contracandidat pe Octavian Berceanu, șeful Gărzii de Mediu.

„În USR PLUS sunt alegeri interne. Este un moment important în viața unui partid politic, mai ales într-unul democratic cum este USR PLUS.

Voi candida pentru președinția Biroului Municipal al USR PLUS București. Candidez pentru a continua ce am început. Urmează ani de construcție în care ne vom redefini împreună organizația și rolurile, în care vom continua ce am început bun și în care va trebui să schimbăm ce ne-a slăbit în trecut.

USR PLUS a dat oamenilor speranță. USR PLUS este șansa unei generații, iar orice faptă și orice cuvânt fie construiesc, fie retează această șansă.

Pe website-ul de mai jos vei găsi și scrisoarea către membrii USR PLUS București. Sunt gândurile mele despre ce a fost și cum cred eu că trebuie construit mai departe – într-un partid democratic, în București și în România.

Dacă gândurile mele rezonează cu ale tale, ni te poți alătura – în București sau oriunde în țară sau diaspora!”, a anunţat Vlad Voiculescu.

Alegerile au loc la finalul acestei săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri