Caută
Close this search box.

Aderenţii lui Cîțu au schimbat încuietorile la sediul PNl Timiş

pnl timiş

Scandal în PNL Timiș, între susținătorii lui Florin Cîțu și cei ai lui Ludovic Orban. Disputa s-a lăsat cu yale schimbate la ușa sediului partidului. Astfel, câștigătorii alegerilor municipale nu au mai putut intra în weekend în sediu, după ce conducerea județeană nu a recunoscut scrutinul.

Anunțul a fost făcut de Claudiu-Martin Chira, pe pagina sa Facebook, unde a povestit că el și colegii lui din filiala municipală nu au mai putut intra în sediul partidului și a acuzat că nu își poate exercita dreptul a de munci, el având în sediu cabinetul parlamentar.

„Incredibil ce se întâmplă în PNL Timiș -secretarul general Dănuț Groza a schimbat yala de la ușa partidului și a luat cheia. Fiind plecat la București în ultimele zile, am aflat cu surprindere că nu se mai poate intra în sediul de la partid deoarece nu se mai potrivesc cheile de la intrare.

Am fost sunat de mai mulți colegi și colaboratori care voiau să intre în sediu, dar nu au putut deschide ușa. După mai multe telefoane am aflat că secretarul general Dănuț Groza a schimbat yala pentru ca membrii aleși ai PNL Timișoara să nu mai poată intra, după ce președintele Raul Ambruș și mai mulți colegi au mers vineri pentru a face o poză, fotografia pe care o știți deja.

Mi se pare incredibil și inadmisibil ce se întâmplă, cu atât mai mult cu cât spre exemplu eu ca deputat, dar și restul colegilor parlamentari, avem cabinetele parlamentare acolo și plătim cheltuieli de întreținere. Practic, se îngrădește și dreptul la muncă a acelor oameni care nu mai pot merge la birou.

Consider că Alin Nica și Dănuț Groza nu pot trata PNL Timiș ca pe Căminul Cultural de la ei din sat, să chemi primarul cu cheia să deschidă”, este mesajul în care Chira povestește acest incident, conform Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri