Poliţiştii din Galaţi au demarat o anchetă, după primirea unui apel la 112 în timpul căruia un bărbat a strigat: „Criminalilor, daţi-mi drumul”.

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, apelul la 112 a fost făcut vineri seară, în jurul orei 17.00, când un bărbat a apelat serviciul de urgenţă, de pe o cartelă telefonică prepay, operatorul auzindu-l pe acesta ţipând „Criminalilor, daţi-mi drumul!”, după care convorbirea s-a întrerupt.

„S-a încercat, de mai multe ori, contactarea apelantului, dar rezultatul a fost negativ, întrucât telefonul fusese închis.”, precizează, sâmbătă, IPJ Galaţi.

Ulterior, apelul a fost localizat de către Serviciul de Telecomunicaţii Speciale iar mai multe patrule de poliţie au fost dirijate în zonă, poliţiştii efectuând verificări la societăţile comerciale şi imobilele din zonă.

Totodată, a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că apelul a fost făcut de un bărbat, de 27 de ani, din comuna Şendreni, care, manifestând o stare de agitaţie psihomotorie, fusese preluat de pe stradă de un echipaj al Ambulanţei, şi condus la Spitalul de Psihiatrie. Apelul telefonic a fost efectuat în aceste împrejurări.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru soluţionarea cauzei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here