Caută
Close this search box.

ANRE: Nu mai e necesar actul de identitate, la încheierea contractului de furnizare

anre

Autoritatea de Reglementare în Energie (ANRE) a simplificat procedura de încheiere a contractelor de furnizare a energiei electrice şi a înlocuit obligativitatea prezentării actului de proprietate, cu o declaraţie pe propria răspundere.

ANRE a aprobat, în şedinţa Comitetului de reglementare, Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 82/2021, pentru modificarea şi completarea Regulamentului de furnizare a energiei electrice, la clienţii finali, aprobat prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 235/2019, potrivit Agerpres.

Principalele schimbări şi măsuri prevăzute în Regulamentul de furnizare a energiei electrice la clienţii finali se referă la flexibilizarea procesului de încheiere a contractelor de furnizare a energiei electrice de către clienţii finali prin eliminarea prezentării/depunerii la furnizor de către client a actelor de spaţiu la încheierea contractului de furnizare a energiei electrice şi introducerea declaraţiilor pe proprie răspundere cu privire la dreptul de folosinţă a spaţiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri