Caută
Close this search box.

Barbu Mateescu, sociolog: Emil Boc va candida la alegerile prezidențiale

emil boc

Sociologul Barbu Mateescu crede că primarul Clujului, Emil Boc, va candida la alegerile prezidențiale din 2024 și, mai mult decât atât, se va clasa pe primul loc.

Boc a anunțat în Maramureș că anul 2024 va fi unul cumplit de greu, din punct de vedere politic.

„Las și eu asta aici: 2024, turul unu:

• Boc (Cluj aaa PNL) 24%

• {editat} (USRPLUS) 18%

• George Simion (AUR) 16.5%

• Liviu Dragnea (Partidul pentru Apărarea Independenței Naționale în Europa = PAINE) 14%

• Cu voia dumneavoastră pe locul cinci Marcel Ciolacu (PSD) 13.5%

• Ponta 6%

• Alții 8%”, a scris Mateescu, pe pagina sa de Facebook.

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, consideră că anul 2024 va fi unul cumplit de greu din punct de vedere politic și atrage liberalilor atenția că, înainte de interesul fiecăruia, aceștia trebuie să pună familia liberală din care fac parte.

„Trebuie să avem această capacitate de a ne gândi cum e mai bine și pentru noi, fiecare – nimeni nu poate exclude că are un interes în politică – dar mai ales e importantă familia din care facem parte, ca ea să fie una câștigătoare în 2024”, afirmă Boc.

„Noi venim pe scenă, vă spunem una-alta, voturile sunt la dumneavoastră, acolo și la cei 5000 de delegați care vor fi la congres, lor le aparține viitorul PNL și noi, împreună, trebuie să luăm cea mai bună decizie. Evident că e important să fim o familie, că nimeni nu poate avea succes dacă nu este o familie, dar politica, dragii mei, este pe voturi.

Ajungem la președinția Consiliului Județean, ajungem primari, ajungem parlamentari, ajungem să dăm premieri și președintele României dacă culegem voturi. Și atunci, trebuie să avem această capacitate de a ne gândi cum e mai bine și pentru noi, fiecare – nimeni nu poate exclude că are un interes în politică – dar mai ales e importantă familia din care facem parte, ca ea să fie una câștigătoare în 2024. Că nu avem trei ani alegeri, dar cumplit de greu va fi în 2024 cu patru rânduri de alegeri care vor da soarta PNL-ului pentru zece ani de zile”, a afirmat Emil Boc, în discursul ținut în calitate de invitat la conferința județeană de alegeri a PNL Maramureș.

Acesta a precizat că cele mai recente decizii ale premierului Florin Cîţu i-au „inspirat multă încredere ca primar”.

Boc consideră că „partidele care rămân încremenite în proiect sunt uitate de alegători”, el arătând că partidele trebuie „să îmbine tradiția și modernitatea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri