Senatorul PSD Marius Humelnicu, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, îl califică drept sifon pe ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, pentru că acesta a colaborat cu DNA. Iată postarea lui Humelnicu, de pe Facebook:

Sifon este un termen jignitor, folosit cu precădere în mediul interlopilor, sifon fiind numiți cei care denunță infracțiuni. Postarea lui Humelnicu a fost preluată și de sindicatul lui Ion Rădoi, USL Metrou:

Acest termen a fost folosit și de Victor Ciutacu, vedetă de la televiziunea infractorului fugar Sebastian Ghiță. „Sifonul de Drula umblă cablat și vorbește cu intonație-n țeavă, prostovanii de liberali se duc la el în birou, să se arunce direct în năvod”, a scris Ciutacu.

PSD a reacționat abia joi după-amiază, față de interceptările DNA, legate de presiunile făcute asupra ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, de a ține în funcție un director.

„‘Deontologia’ numirilor în funcții de actuala guvernare a ieșit la suprafață! PNL a pus la conducerea #APDM, #AFDJ, mai nou și Asociația Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, directori numiți pe criterii politice, de cumetrie și de competențe în sifonarea banilor publici!

George Stângă se zbate doar pentru funcții și cum să mai sifoneze banii publici! După ce că peneliștii fură și distrug, mai pun în pericol și viețile navigatorilor, pentru că la administrațiile maritime și fluviale despre asta e vorba!

Unde sunt criteriile de performanță și de competență promise? Rămâne de văzut câte înregistrări mai are Drulă în mânecă și pe câți îi va mai da în vileag ca să iasă el bine!”, se arată pe pagina oficială a PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here