Caută
Close this search box.

Cazuri noi de COVID în România la peste 24.000 de teste efectuate şi mai multe decese

covid

Un număr de 78 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate peste 24.000 de teste, a informat, joi, Grupul de Comunicare Strategică.

În ultimele 24 de ore, au fost efectuate 11.666 de teste RT-PCR (5.614 în baza definiţiei de caz şi a protocolului medical şi 6.052 la cerere) şi 13.075 de teste rapide antigenice.

Cele mai multe cazuri nou confirmate de COVID-19 faţă de ultima raportare au fost înregistrate în Bucureşti – 28, iar la mare distanţă se află judeţele Ilfov cu cinci cazuri şi Cluj, Teleorman şi Hunedoara cu câte patru, a informat, joi, Grupul de Comunicare Strategică.

Un număr de 253 de persoane infectate cu noul coronavirus sunt internate în unităţile sanitare de profil, dintre care 33 la terapie intensivă.

În ultimele 24 de ore, au fost raportate patru decese la pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2 (trei bărbaţi şi o femeie). Persoanele care au murit aveau comorbidităţi şi erau internate în spitale din judeţele Bihor, Botoşani, Cluj şi Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri