Caută
Close this search box.

Cele mai bune telefoane Huawei ale anului 2021

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune telefoane Huawei, am ales câteva dintre cele mai populare modele, astfel încât să puteți găsi dintr-o privire ceea ce este ideal pentru dvs.

De la lansarea excelentului P20 Pro în anul 2018, producătorul a vândut și mai multe telefoane în Europa decât înainte. Acesta a demonstrat că le poate face față competitorilor, atunci când vine vorba de a crea cele mai bune telefoane din lume.

Această listă este actualizată pentru momentul actual și include, de asemenea, o serie de telefoane Huawei mai vechi, printre care și P30 Pro, care este încă considerat a fi cel mai bun telefon Huawei din toată gama.

Huawei P30 Pro a fost lansat acum mai mult de doi ani, dar rămâne un telefon excelent, cu o cameră cu zoom uimitoare, un afișaj fantastic și o durată de viață a bateriei de vârf. Dacă bugetul dvs. este mai strâns, puteți obține cele mai multe dintre caracteristicile P30 Pro și în Huawei P30. Mate 20 Pro 2018 este o opțiune excelentă, de asemenea, iar P Smart (2019) oferă, de asemenea, un design elegant într-un pachet accesibil.

Citiți mai departe pentru a afla de ce următoarele modele sunt câteva dintre cele mai bune telefoane Huawei.

1. Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro este cel mai bun telefon Huawei pe care îl puteți cumpăra chiar acum. Este, de asemenea, unul dintre cele mai bune telefoane atunci când vine vorba de fotografie, camerele fiind adevărata bijuterie a lui P30 Pro. Aceasta oferă un zoom uimitor de bun de 5x și 10x, iar un zoom digital de 50x vă ajută să vă apropiați de obiecte îndepărtate. Capacitățile sale de lumină scăzută sunt, de asemenea, de apreciat.

Ecranul mare de 6,47 inch de pe P30 Pro poate avea „doar” o rezoluție Full HD +, dar este luminos, clar și colorat. P30 Pro nu numai că stabilește un nou standard pentru Huawei, ci stabilește un nou standard pentru întreaga industrie mobilă. Camerele sale sunt pur și simplu uimitoare, designul este atrăgător și puterea abundentă. Este un adevărat smartphone emblematic.

2. Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro este un telefon excelent, care oferă un amestec captivant de design, putere și performanță. Față de P20 și P20 Pro, oferă și mai mult ecran, camere triple îmbunătățite și un scanner de amprentă digitală pe ecran.

Mate 20 Pro are un ecran imens de 6,39 inch, oferindu-vă o cantitate mare de spațiu pentru jocuri și filme, iar rezoluția sa QHD și suportul HDR10 se asigură că totul arată excelent.

De asemenea, se mândrește cu trei camere pe spate, care includ teleobiectivele cu unghi larg de 40 MP și 8 MP de la P20 Pro, dar și un al treilea senzor nou. Este un obiectiv ultra-larg de 16 MP, care vă permite să cuprindeți și mai mult din împrejurimi în fiecare fotografie.

3. Huawei P30

Huawei P30 are un ecran mai mic decât P30 Pro și doar trei camere pe spate și un zoom maxim de 30x, dar este totuși unul dintre cele mai bune telefoane Huawei.

Cu un afișaj de 6,1 inch, P30 este puțin mai ușor de gestionat într-o singură mână decât fratele său mai mare, iar cu un Full HD+ și o mulțime de culori, acesta are un ecran de top pentru un smartphone. Vă puteți aștepta să obțineți o durată de viață excelentă a bateriei de la Huawei P30, telefonul rezistând adesea fără probleme o zi și jumătate, după o singură încărcare.

Deși cele trei camere din spate nu sunt la fel de bune ca cele patru de pe P30 Pro, ele oferă totuși o experiență impresionantă de fotografiere, cu zoom 5x, 10x și 30x și abilități excelente de lumină slabă.

Deține o grămadă de putere, o mufă de căști la îndemână (ceva cu care Pro nu se poate lăuda) și un factor de formă mai ușor de utilizat pentru o singură mână. Și, desigur, este și puțin mai ieftin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri