Caută
Close this search box.

Cele mai multe cazuri noi de COVID în Bucureşti

legea carantinei

Un număr de 44 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate peste 18.800 de teste, a informat, duminică, Grupul de Comunicare Strategică.

În ultimele 24 de ore, au fost făcute 9.028 de teste RT-PCR (2.214 în baza definiţiei de caz şi a protocolului medical şi 6.814 la cerere) şi 9.804 teste rapide antigenice.

Cele mai multe cazuri nou confirmate de COVID-19 faţă de ultima raportare au fost înregistrate în Bucureşti – 15 şi în judeţele Constanţa – 6, Satu Mare – 5 şi Timiş – 4.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, cinci persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Un număr de 255 de persoane infectate cu noul coronavirus sunt internate în unităţile sanitare de profil, dintre care 30 la terapie intensivă, a anunţat, duminică, GCS.

Un singur deces a fost raportat în ultimele 24 de ore la pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2. Persoana care a murit – o femeie – era internată într-un spitalul din Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri