Caută
Close this search box.

Clotilde Armand a făcut public contractul cu firma Brai-Cata

clotilde armand
Primăria Sectorului 1 a dat publicității contractul de salubrizare încheiat cu Brai-Cata SRL. Conform contractului, tarifele sunt mai mici decât cele practicate de Romprest. Fostul primar PSD, Daniel Tudorache, și propaganda PSD au afirmat că tarifele Brai-Cata sunt de șase ori mai mari.
„În spiritul transparenței care caracterizează Primăria Sectorului 1 și pentru corecta informare a opiniei publice, publicăm pe site-ul www.primariasector1.ro contractul încheiat de Administrația Domniului Public Sector 1 cu firma Brai-Cata SRL. De altfel, acesta se regăsește și pe site-ul ADP Sector 1.
ADP Sector 1 a achiziționat servicii de colectare, transport și tratare/eliminare/depozitare a 100 de tone de gunoaie, în aria Sectorului 1, în valoare totală de 62.900 de lei. Serviciile includ atât deșeurile necontrolate, cât și coșurile de gunoi stradale.
Deși achiziția a fost făcută în regim de urgență, prețul total per tonă este mai mic decât cel prestat de Romprest, conform facturilor publicate. Prețul pentru colectare, transport și tratare/eliminare/depozitare deșeuri necontrolate:
– 629 de lei/tonă, fără TVA, prin firma Brai-Cata SRL;
– 883 de lei/tonă, fără TVA, prin firma Romprest.
Pentru coșurile de gunoi stradale, Romprest facturează la metru pătrat. În factură, preluarea gunoiului din coșuri stradale se numește ‘întreținere curățenie’, pentru a împiedica comparația cu alte unități administrativ-teritoriale și alte firme.
Prețul pentru colectare, transport și tratare/eliminare/depozitare deșeuri din coșuri stradale:
– 629 de lei/tonă, fără TVA, prin firma Brai-Cata SRL;
– 4796 de lei/tonă, fără TVA, prin firma Romprest, de peste 7,5 ori mai mult decât Brai-Cata”, anunță un comunicat al Primăriei Secvtorului 1.
Contractul integral poate fi citit AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri