Caută
Close this search box.

Clotilde Armand a mai scăpat Primăria Sector 1 de un director pesedist

clotilde armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că l-a dat afară pe directorul general de la Direcția de Utilități Publice, Salubrizare și Protecția Mediului Sector 1. Acesta a fost anterior consilier PSD și viceprimar, în mandatul lui Marian Vanghelie.

„Astăzi am decis eliberarea din funcție a directorului general de la Direcția de Utilități Publice, Salubrizare și Protecția Mediului Sector 1.

Domnul Bogdan Pavel a fost: consilier PSD Sector 5; consilier local al Sectorul 1 (2012-2016), viceprimar al lui Marian Vanghelie (2008-2012) și fost consilier personal al lui Daniel Tudorache.

Direcția de Utilități Publice, Salubrizare și Protecția Mediului Sector 1 a devenit celebră anul trecut, pentru că funcționa deasupra Biroului Electoral Sector 1. În această direcție aau fost găsite, imediat după terminarea scrutinului din toamna anului 2020, acele procese verbale în alb și tot aici s-a refugiat acel consilier PSD, cu peste 400 de procese verbale.

Tot în această direcție a fost amenajată o sală, cu un panou alb, pe care era scris numele secțiilor de vot din sector și calcule. Pe o foaie, erau trecute numele candidaților, iar alături se găsea un teanc de procese verbale de la secțiile de votare, albe, necompletate.

„Spațiul direcției era folosit de fostul primar al Sectorului 1, pentru sediu de campanie și aici modifica procesele verbale, cu ajutorul angajaților de la Direcția de Salubrizare. Da, într-o instituție publică”, spune Clotilde Armand.

Apoi adaugă:

„PS: Directorul adjunct al acestei direcții a ajuns la Primăria Capitalei imediat după ce am devenit eu primar. Și el a fost consilier al primarului PSD Daniel Tudorache. Răzvan Aurelian Munteanu a fost detașat de primarul general Nicușor Dan ca director al Administrației pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.”

Cosmin Alexandru a dezvăluit în campania electorală de anul trecut care sunt culisele războiului disperat declanșat de PSD Sector 1, pentru Primărie. El afirma că Tudorache era doar un „om de paie”, fiind sub controlul altcuiva: Marian Vanghelie.

„Pentru cine nu e apropiat de situația din primăria sectorului 1 și urmărește ce se întâmplă de duminică încoace, e util de înțeles că Tudorache, actualul primar e, în multe privințe, un om de paie. Majoritatea serviciilor primăriei sunt sub controlul lui Marian Vanghelie, fostul primar de la Sectorul 5, prin angajați. În unele birouri din primărie Tudorache nu are voie nici să intre înainte să ceară voie.

Așadar, ce vedem zilele astea nu sunt niște încercări disparate, ci doar unele disperate ale mafiei trans-sectoriale care deține controlul miliardelor de euro anuale Bucureștiului. Va fi foarte greu de omorât caracatița asta, mai ales că în jumătate dintre sectoare ea va continua să lupte cu acces și control direct pe resurse”, a explicat Cosmin Alexandru, un bun cunoscător al culiselor politice din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri