Caută
Close this search box.

Clotilde Armand începe ridicarea din ruină a Hotelului Triumf

clotilde armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunță că, după o luptă de aproape un an de zile cu conducerea RAAPPS, au început lucrările pentru monumentul Hotel Triumf, pe Bulevardul Kiseleff din Capitală.

„În sfârșit! După o luptă de aproape un an de zile cu conducerea RAAPPS, au început lucrările pentru monumentul Hotel Triumf. Iată că se poate. Perseverența învinge indiferența”, a scris Clotilde Armand, pe pagina ei de Facebook.

În luna aprilie, Clotilde Armand îi cerea premierului Florin Cîțu demiterea conducerii RAAPPS, pe care o acuza că „distruge cu bună știință un monument istoric”, în speță Hotelul Triumf de pe bulevardul Kiseleff din Capitală.

Și în ianuarie primarul Sectorului 1 reclama că Hotelul Triumf, monument istoric, este lăsat să se degradeze. Acoperișul Hotelului Triumf a fost afectat de un incendiu, în septembrie 2020.

Hotelul Triumf e găzduit de una dintre cele mai cunoscute clădiri din București, inclusă în patrimoniul clădirilor „monument istoric”, cu o vechime de 85 de ani.

Hotelul se întinde pe 15.000 de mp și se află în proprietatea RAAPPS, care în mai multe rânduri a încercat să-l vândă prin licitație publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri