Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu îl iubeşte şi pe Mugur Ciuvică, nu numai pe Adrian Năstase

codrin ştefănescu

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, ține să îl omagieze pe Mugur Ciuvică, analist la Antena 3, care şi-a serbat ziua de naștere.

„Un om fabulos de curajos! Hotărât și patriot! Adică anti-băsist, anti-rezist, anti-statul paralel! Astăzi e ziua lui! La mulți ani, Mugur Ciuvică!”, a scris Ștefănescu, pe Facebook. Ștefănescu a mai avut declarații similare și la adresa lui Liviu Dragnea și Adrian Năstase.

„Astăzi împlinește 71 de ani! Un om extraordinar, inteligent și curajos. Care a înfruntat cu demnitate toate abuzurile la care a fost supus în ultimii ani. Îl iubesc enorm și sunt onorat că-i sunt prieten! La mulți ani, Adrian Năstase!”, a scris Ștefănescu, pe Facebook.

Codrin Ștefănescu a avut și anul trecut un mesaj identic, la aniversarea lui Năstase:

„Astăzi împlinește 70 de ani! Un om extraordinar, inteligent și curajos. Care a înfruntat cu demnitate toate abuzurile la care a fost supus în ultimii ani. Îl iubesc enorm și sunt onorat că-i sunt prieten! La mulți ani, Adrian Năstase!”.

Adrian Năstase este nasul de botez al fiului lui Ștefănescu. În anul 2016, la petrecerea de botez, Ștefănescu a chemat peste 400 de invitați, la Palatul Snagov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri