Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu vrea proteste „Oamenii vor nişte războinici, să lupte pentru ei!”

Codrin Ştefănescu

PSD astfel dovedeşte că este total rupt de realitatea politică în care ne aflăm: acestui partid nu i-au reuşit protestele nici atunci când era în maximum de amplitudine politică posibilă.

Codrin Ștefănescu, cel mai apropiat colaborator al PSD, le cere liderilor PSD să scoată oamenii în stradă pentru că actuală guvernare ar face numai „nenorociri”.

„Lumea așteaptă de la PSD reacții dure la nenorocirile pe care le fac ăștia zilnic! Oamenii vor niște războinici să lupte pentru ei, că d-aia au votat PSD! Dar ce face Ciolacu la faza asta? Îl trimite pe Romașcanu la tv, să zică că acum e prea cald pentru mitinguri de protest sau alte acțiuni.

Că ei sunt în vacanță momentan, poate mai pe la toamnă! Atunci dormi liniștită Clotilde, dormi liniștit Cîţule, stați liniștiți reziştilor! Hastag Noul PSD moțăie, conform ordinelor din pădure! Jalnici am mai ajuns!”, s-a plâns Ștefănescu, pe Facebook, evident, fără semne de punctuaţie.

„Băi, reziştilor! Ați distrus iremediabil capitala țării! Fierb gunoaiele pe stradă, băi reziştilor! Mirosul e îngrozitor, băi reziştilor! Șobolanii au început să atace oamenii în plină zi, invazia de gândaci s-a extins din București până în Ilfov!

Dar nu vă panicați, zice Pieleanu că aveți tot 20% în sondaje. Deci puteți continua tot așa, reziştilor! Unii chiar merită să le faceți asta!”, a mai scris Ștefănescu, într-un alt mesaj.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, ameninţase anterior că va aduce 10.000 de pesediști „cu eșarfele tricolore”, în fața Palatului Cotroceni, dacă primarii PSD nu primesc la rectificarea bugetară sumele pe care le-au solicitat.

„Așteptăm rectificarea bugetară, abordarea Guvernului în ceea ce privește rectificarea bugetară. Există o rectificare corectă, transparentă prin Ministerul de Finanțe, prin formule în funcție de dezvoltare, de numărul de populație, cum se face normal, sau va exista o rectificare cu destinație numai către autoritățile conduse de către PNL-iști sau USR-iști.

Din ce se vehiculează, cu acești bani se vor cumpăra anumite voturi, de la alegerile interne ale Partidului Național Liberal. Vă reamintesc că Partidul Social Democrat are cel mai mare număr de aleși locali din România. Ce nu înțeleg eu, personal – am înțeles, ai ceva cu PSD-iștii, ai ceva cu ciuma roșie, cu mine, cu colegii mei – dar ce ai cu locuitorii acelor comunități?”, a afirmat Marcel Ciolacu, la România Tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri