Caută
Close this search box.

Copilul şi cele două persoane scoase din Motru au decedat

Cele trei persoane scoase în stare de inconştienţă din râul Motru, în localitatea Miculeşti, au decedat, manevrele de resuscitare efectuate pentru salvarea acestora de către echipajele medicale neavând rezultat favorabil, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj.

Un copil în vârstă de aproximativ opt ani, o femeie de 29 de ani şi un bărbat de circa 80 de ani s-au înecat, joi, în râul Motru, în localitatea Miculeşti (comuna Silvileşti), ei fiind găsiţi în stare de inconştienţă de echipajele SMURD şi de Ambulanţă care s-au deplasat la intervenţie.

Echipajele medicale au început imediat manevrele de resuscitare asupra persoanelor scoase din apă.

Copilul şi bărbatul au fost scoşi la mal de localnici, până la sosirea pompierilor şi a echipajelor medicale, iar femeia a fost scoasă din apă de către pompieri.

Femeia este posibil să fie mama copilului iar bărbatul să fie bunicul acestuia. Primul care s-a înecat ar fi fost băiatul iar mama şi bunicul acestuia ar fi intrat în apă încercând să îl salveze.

Pompierii au intervenit cu două ambarcaţiuni şi un echipaj SMURD iar Serviciul Judeţean de Ambulanţă, cu două echipaje medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri