Caută
Close this search box.

Diana Şoşoacă a făcut o petiţie online pentru demiterea lui Klaus Iohannis

diana şoşoacă
Senatorul independent Diana Şoşoacă a distribuit pe pagina sa de Facebook o invitație la semnarea unei petiții, prin care se cere „inițierea unui referendum decizional de suspendare a președintelui României”:
„Așa nu se mai poate, Până aici, Ajunge!!!
Români, daci, lupi, patrioți!!!
Semnați această petiție, informați-vă prietenii și distribuiți masiv pe toate rețelele de socializare și în presă!!! Puterea suntem noi, uniți: poporul român!!!
Acum e momentul, vă chemăm „la lupta” și la unire într-un singur gând și urmând o singură idee pe care știm că v-o doriți cu toții: Demiterea Președintelui României”, se arată în textul petiției.
Inițiatorii demersului se adresează Senatului și Camerei Deputaților, cărora le cer să inițieze o propunere de suspendare din funcție a președintelui Klaus Iohannis. Aceștia invocă mai multe articole din Constituție și subliniază că demiterea președintelui este o prioritate națională.
„Inițiativa civică este propusă de administrația grupurilor Facebook LA LUPTĂ, PATRIOȚI! Și ROMÂNIA CIVICĂ, grupuri civice, patriotice și naționaliste, fără afiliere politică la nici unul dintre partidele și (sau) organizațiile politice existente în România”, se mai arată în petiție.

Un răspuns

  1. Tot ce pot spune Este CA syntem ortodocsi 80% si am gresit candy am ales UN sectant departe de ortodoxie dar crescut cu vederi naziste,caci acolo ne indreptam…Eu nu l-am votat dar pe moment ,dupa vot am simtit presiuni asupra mean negative.Data viitoare votez credinta ortodoxa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri