Caută
Close this search box.

Două fetiţe violate la Bîrlad, una însărcinată

violate

Două fetițe de 10 și 13 ani din Bârlad au fost violate, iar bărbații acuzați de agresiune sunt cercetați în libertate, scrie Libertatea.Una dintre victime este însărcinată în cinci luni, iar cel care a violat-o este chiar tatăl ei.

Cele două abuzuri sexuale au fost reclamate polițiștilor din Bârlad luni, 12 iulie, la nicio oră distanță unul de celălalt. Primul caz a fost semnalat poliției după ce mama uneia dintre victime a chemat salvarea.

Cel de-al doilea a fost descoperit după ce chiar bărbatul acuzat de agresiune a sunat la 112 pentru a reclama că bunicii își bat nepoata. O femeie de 41 de ani, din județul Vaslui, a solicitat ajutor la Ambulanță după ce fiicei sale în vârstă de 13 ani a început să i se facă rău.

„Vomită și o doare burta”, anunța mama, fără să bănuiască și că fiica sa ar fi însărcinată. Echipajul medical ajuns la fața locului avea să constate că, de fapt, copila era gravidă, sarcina fiind una avansată. De îndată a fost anunțată Poliția. Comunicarea cu fata a fost extrem de dificilă. Aceasta a mărturisit că a fost violată de tatăl ei, în luna februarie.

Bărbatul este cercetat în libertate. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad au emis un ordin de protecție provizoriu prin care tatălui i s-a interzis să se mai apropie de copilă.

La nici o oră distanță, un alt abuz sexual era reclamat polițiștilor din Bârlad de către reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui. Aceștia anunțau că în cadrul unei ședințe de consiliere „în cazul unei fetițe de 11 ani s-a pus în evidență un abuz sexual săvârșit împotriva acesteia, în luna ianuarie 2020”.

Și de această dată victima a indicat autorul: un bărbat în vârstă de 30 de ani, vecin cu familia sa. În fapt, bărbatul de 30 de ani a fost cel care a sunat primul la 112 pentru a reclama că fetița este agresată de bunicii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri